top of page

Aino Kauranen ja Leena Vainio @Galleria2

Aino Kauranen ja Leena Vainio

21.10. - 07.11.2017 Galleria2 Pirkkala

Aino Kauranen: Maalaan tällä hetkellä arjen kummallisia hetkiä ja hengähdystaukoja. Käsittelen tilaa ja sen tunnetta valon ja varjon kautta, sekä hiljaisuutta ja erityisesti siitä nauttimista. https://ainokauranen.wordpress.com/

Leena Vainio: Välitön ja vaistonvarainen työskentelyni lähtee liikkeelle väreistä, luonnosta ja henkilökohtaisista aiheista. Maalatessa oman kehoni rytmiä toistavat siveltimenvedot luovat kankaalle tiloja. Välillä siirryn konkreettisesti tilaan ja teen installaatioita ja performansseja, joissa olen käyttänyt esimerkiksi pigmenttivärjättyä pellavakuitua, valkoisia lakanoita ja maitoa. Värit, materiaalit ja mielentilallisuus ovat tärkeitä kaikessa taidetyössäni. https://www.leenavainio.com/

Avajaisohjemassa pe 20.10. nähtiin Sini Murasen tanssiesitys


Artblurred / Artsumu blog

Archive
Tags
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page