Baren Baren ja Luopioisten kesä

27.6.2016

 

Baren Baren                                                                                                                            

Helena Perkiö, Heidi Piippo, Maija Teppo ja Leena Vainio

 

LÄHELLÄ

18.6.-20.8.2016

avoinna ti-la klo 10-15

 

Mikkolan Navetta, Jyvämakasiini

Keskitie 5

36760 Luopioinen

 

Baren Baren on neljän pirkanmaalaisen kuvataiteilijan ryhmä. ( Baren on puupiirrostekniikassa käytettävä japanilainen hierrin.) Ryhmä on syntynyt yhteisestä innostuksesta puupiirrostekniikkaan.  Ryhmän jäsenet käyttävät puupiirrosta monin eri tavoin taiteellisessa työskentelyssään; sitä on yhdistetty esimerkiksi maalaukseen. Kesällä 2015 ryhmä teki yhteistyönä puupiirrosinstallaation Siilon henki Vehkaniemen tilan navettagalleriaan Mänttä-Vilppulassa.

Innostus erilaisiin taiteen materiaaleihin ja menetelmiin on tuonut näyttelyihin puupiirrosten lisäksi laajan kirjon tekniikoita installaatioista valokuviin. Luopioisten taidekesään 2016 ryhmä osallistuu rakentamalla näyttelyn Mikkolan Jyvämakasiiniin. Näyttelyn nimenä on Lähellä ja esille tulee installaatioita, valokuvia, veistoksia ja puupiirros/sekatekniikkatöitä.

Näyttelyitten muotoutuminen on ryhmälle seikkailu, mikä pitää yllä innon ja halun jatkaa yhteistyötä. Värit, muodot ja teemat tiivistyvät näyttelyissämme yllättäviksi kokonaisuuksiksi.                                                                                                                                      

Baren Baren  –ryhmällä on viiden olemassaolovuotensa aikana ollut yhteensä kymmenen ryhmänäyttelyä.

Lisää ryhmän toiminnasta kertoo kotisivumme:  http://barenit.blogspot.fi/ .

Fb: https://www.facebook.com/events/237837783264739/247057752342742/?notif_t=like&notif_id=1466955178287468   

 

Helena Perkiö, Nokia

Heidi Piippo, Sastamala

Maija Teppo, Pirkkala

Leena Vainio, Tampere  

 

 

Sydän Hämeen lehti: http://shl.fi/2016/06/21/puupiirros-on-baren-baren-ryhman-ytimessa/

Please reload

Artblurred / Artsumu blog

Archive
Please reload

Tags
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon