top of page

Joy of Colors / Iloa Väreistä

Taidekerhon näyttely 16.–23.4.2016 Art Workshop Exhibition

Iloa väreistä – Joy of Colors

Avajaiset 16.4. klo 13–15 Vernissage

Tervetuloa! Welcome!

Voimarinne, päärakennuksen aula, Hoikantie 15 38100 Karkku Sastamala

Taidekerho on kokoontunut avoimen työpajan tapaan kymmenenä tiistaina talven aikana Karkun vastaanottokeskuksessa. Mukana on ollut noin kymmenen osallistujaa joka kerralla. Jotkut ovat olleet mukana kerran, osa on tullut mukaan säännöllisesti. Kerho oli avoin kaikille ja niinpä osallistujat ovat olleet naisia, miehiä ja eri ikäisiä lapsia. Pääasia on ollut ilo väreistä ja luovasta toiminnasta sekä yhdessä tekeminen. Monet aiheet ovat liittyneet luontoon ja niinpä näyttelyssäkin on esimerkiksi kukka-, lintu- ja puuaiheisia maalauksia. Taidekerhoa ovat ohjanneet kuvataiteilija Leena Vainio ja kuvataideterapeutti Maija Ylitalo Tampereelta. Näyttely on Voimarinteen päärakennuksessa ja teoksia tulee myös Ikipihlaja Annen tiloihin ja he myös tarjoavat ja toteuttavat avajaistarjoilun:) Tervetuloa tutustumaan näyttelyyn!

Artblurred / Artsumu blog

Archive
Tags
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page